www.kasviproteiini.fi
  • Tervetuloa
  • Kasviproteiinit
  • Vinkit
  • Usein kysyttyä
  • Yhteys

Kikherne

Kikherne on keskikokoinen herne, jonka maku on mieto mutta täyteläinen. Kikherneen kuori pysyy helposti koossa myös keittäessä. Keittoaika noin 60 min.

Soveltuu perusraaka-aineeksi useimpiin ruokiin, kuten patoihin, keittoihin, risottoihin ja pastoihin. Soseutettuna massana pihveihin ja pulliin sekä tahnoihin. Kikherne on hummuksen perusraaka-aine. Saatavilla kuivattuna, esikäsiteltynä (keitettynä), jauhona sekä pastana.

Ravintoarvot täällä.


Picture
LUE MYÖS
  • Helpot kasviproteiinit
  • Minkä verran eläinkunnan tuotteita on riittävästi?
  • Löydä sinulle sopivat kasviproteiinit
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Tervetuloa
  • Kasviproteiinit
  • Vinkit
  • Usein kysyttyä
  • Yhteys