www.kasviproteiini.fi
  • Tervetuloa
  • Kasviproteiinit
  • Vinkit
  • Usein kysyttyä
  • Yhteys

Auringonkukansiemen

Auringonkukansiemen on yksi suosituimmista siemenistä. Sitä voi helposti käyttää sellaisenaan naposteluun ja aterioiden viimeistelyyn tai lisätä puuroihin, mysleihin, leipiin ja patukoihin, tai siitä voi valmistaa kastikkeita. Siemeniä ei välttämättä tarvitse liottaa tai esikäsitellä, mutta etenkin niiden soseuttaminen tulee helpommaksi liotuksen jälkeen. Auringonkukansiemenen maku on neutraali ja hieman pähkinäinen.

Ravintoarvot täällä. 

​LUE MYÖS
  • Viisi tapaa käyttää kasviproteiineja
  • Terveellisimmät kasviproteiinit
  • Tuttu ruoka - uusi proteiinilähde. Maa- ja kotitalousnaisten vinkit kasviproteiinien käyttöön.


Picture

kasviproteiini.fi


Mitä kasviproteiinit ovat?
Näin löydät sinulle sopivat kasviproteiinit
Vinkit

Ota yhteyttä


  • Tervetuloa
  • Kasviproteiinit
  • Vinkit
  • Usein kysyttyä
  • Yhteys